Hårlaser som överraskar

Vi jobbar med en speciell laser (www.drgabriella.se), Dermalaser, och gjort så i snart 2 år. Vi har god relation med tillverkaren och har i alla år köpt olika typer av lasrar från dem. Vi säljer endast 100 dioder och 120 dioders hjälmar. Dessa dioder är garanterat 10mW i verklig uteffekt vilket gör dem 2-4 gånger starkare än alla andra hjälmar eller produkter med riktiga laserdioder. Eftersom våra hjälmar har så många dioder får de en mycket bra och tät täckning över hela skalpen vilket kortar ner behandlingstiden avsevärt.

Det finns mycket mer att berätta men det är enklare att du kommer hit för en undersökning och ställer de frågor du vill veta så skall vi ge dig bra svar. Vi har även kombinationsbehandlingar som är mycket effektiva, PRP + laser, där vi faktiskt under en tid bjudit på PRP-behandlingen (värde 8 900 kronor) vid köp av en laserhjälm.Comments are closed.